Welkom bij Zachte Zaken

Zachte Zaken is ontwikkeld door Jenny Vliegenberg. Na jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen en vervaardigen van baby- en kinderkameraccessoires voor familie en vrienden, heeft zij in 2014 de stap gezet om haar eigen label Zachte Zaken te beginnen. Een label met uitsluitend handgemaakte producten.

Creativiteit, doorzettingsvermogen en het ondernemende karakter van Jenny Vliegenberg vormen de basis van Zachte Zaken. Ieder artikel met het Zachte Zaken label is door haar zelf ontworpen en ontwikkeld.

Naast de accessoires voor de baby- en kinderkamer heeft Zachte Zaken zich inmiddels toegelegd op het maken van kledingaccessoires voor dames en kinderen.

De stijl van Zachte Zaken is niet te vergelijken met het huidige en bekende aanbod dat door de verschillende winkels en webshops op de markt wordt gebracht. Zachte Zaken kent een eigen kenmerkende stijl die zich uit in het gebruik van natuurlijke stoffen en materialen met een twist.

Zachte Zaken werkt met een doorlopende collectie en daarnaast worden er in het voor- en najaar speciale collecties aangeboden die inspelen op de seizoenen en de huidige trends. Naast deze vaste collectie is het altijd mogelijk om naar eigen wens een op maat gemaakt product te bestellen. Een unieke accessoire die past bij uw eigen interieur of kledingstijl.